Sunday, July 7, 2013

Exchange Links Jom!

Memandangkan blog list aku hilang masa aku edit layout blog, dan nanti aku pun nak bercuti dan ada masa lebih untuk berbelog, oleh itu aku nak tanya siapa nak exchange link blog dengan aku.

Aku mencari beberapa kategori untuk di link-kan pada blog aku yang tak seberapa ini. Kesian blog aku kosong je. Kadang-kadang aku baca gak blog yang ada pada bloglist aku. Tapi sekarang dah hilang so aku kena cari balik bloggers yang aku suka baca blog mereka selain exchange link dengan bloggers lain.

So kategori yang aku cari:

1) Blog pelajar sekolah-saja nak baca cerita budak sekolah. hehe. 

2) Blog pelajar universiti

3) Architecture, interior design & creative arts (designs/photography/etc pasal art)-tak kisah student ke, kerja ke. 

4) Blog pelajar overseas/ yang duduk di overseas

5) Blog travellers- sebab aku suka travel jugak 

6) Blog Mama,family & home- kan ramai ibu suka cerita pasal babies & family. =)

7) Blog business online based on creative arts industry . MLM aku tak mau boleh?

8) Anonymous- blogger yang tak pernah tunjuk muka dia tapi enjoy menulis & mengekspresikan emosi melalui penulisan

Syarat

1) Sila link kan blog saya juga dalam blog awak selepas saya link kan blog awak. 

2) Dalam comment, sila bagitahu blog awak dalam kategori no. berapa dan bagi link blog.

3) Blog cerita percintaan yang geli-geli ada unsur lucah saya elakkan.

4) Saya akan update selepas 23 Julai 2013 yakni lepas saya sampai Malaysia.

5) At least nak cari 5 blog dalam setiap kategori. Kalau lebih pun takpe kot. 

6) Link awak akan bertapak pada blog saya yang tak seberapa ni selama saya pun tak tahu berapa lama tapi kalau tukar layout lagi mesti bloglist hilang. huhu.. 

7) Blog anda haruslah berupdate. Kalau lebih 3 bulan tak update rasa macam krik..krik..krikkk pula nak membaca kecuali blog business online.


Rindu juga dengan blog aku & cerita-cerita bloggers lain. Sebab tu nak ambil kesempatan cuti nanti untuk lebih kerap update blog.




19 comments:

  1. Hai Babe!

    Ha, lepas ni rajin2 la update pasal Birm okay? Anyway, I was once an overseas student, sekarang dah balik Mesia dah selamat kawen hehehe, so blog dah bertukar konsep dari Blog pelajar overseas (No. 4) ke blog santai untuk untuk orang yang baru berkeluarga (No. 6). Kalau bosan-bosan tu boleh la jenguk okay?

    http://amirahwhiteadmiral.blogspot.com/

    Welcome back to Malaysia!! Enjoy your short break! :)

    ReplyDelete
  2. http://ceriteradira.blogspot.com/
    kategori 1 dan 2 kot hehe *sambil kopek kuku*

    ReplyDelete
  3. I love reading ur blog bcos lots of tips especially regarding on how to pursue study abroad..anyway,..My blog can be graded no 2 if u consider though..hee

    ReplyDelete
  4. huhuhu x lyk plak nk msuk bloglist .. ske bca sophie membebel kt sni .. hihihihi

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaa macam tak tersenarai dalam mane2 kategori pon. kategori kuat berangan + membebel takde ke? akakakaka.

    p/s: selalu nampak cik sophie mengintai si sopia anak dara atitaharis tu. lalala.

    okbai

    ReplyDelete
  7. Jom kenal kenalan gitu. Tapi I tak tahu jatuh entri mana. Cecampur rojak gitu. Maybe ke-5 kot.

    5) Blog travellers- sebab aku suka travel jugak

    ReplyDelete
  8. (2) Blog pelajar universiti

    http://jasminalzahra.blogspot.com/

    Hi :)

    ReplyDelete
  9. slm ..bole tukar link?
    http://riasanggunbeautyconcepts.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. slm...bole kita tukar link?
    http://riasanggunbeautyconcepts.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hai copy, dah makin kurus...rindu blog pensil hari tu..hehe

    ReplyDelete
  12. eh eh, dah tersampai sini...boleh jugak kita exchange link share2 ilmu.
    Saya dalam kategori 3. 4 pun boleh kot, tp september ni nak habes dah (insyaAllah doakan!)

    :)

    Ramadhan kareem..
    Selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  13. eh mcm silap tulis kategori je td.
    no 2 or 4 patutnya

    :)

    ReplyDelete
  14. sangat suka baca blog akak dan banyak tips akak yang saya share dengan org lain. thx ya kak sophie. sy punya blog tersangat biasa2 aje. no 2.

    ReplyDelete
  15. hai kak sophie, haritu akak ada reply email saya pasal architecture. :)
    blog saya kira masuk kategori 2 dengan 3.
    http://yuniexera7.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Hye.nak exchange link juga.
    rasanya,i'm in category no 2 & 5 kot.

    http://shashanurbatrisyia.blogspot.com/

    thankyou :)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. Er, rasanya takde tersenarai kategori ape kot. Hahahaha.

    ReplyDelete
  19. Kategori no 2 dan no 7.

    Saya sudah letakkan link blog saudari di ruangan link exchange. Terima kasih.


    Site Title : Blog Azzahairi Sulaiman

    URL : http://www.azzahairi.com

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...