Wednesday, January 2, 2013

Selamat Datang 2013. Selamat Tahun Baru Semua!






Assalamualaikum..Hai semua!!!

Apa perasaan tahun baru? Tahun lepas aku pergi tengok fireworks kat KLCC. Tahun ni kat area rumah aku aje. Tak berapa best lah macam kat KLCC. Sedih betul. Aku kalau dapat tengok fireworks depan mata, terpegun je rasa. Mata belip-belip sambil senyum puas. Cantik dan berseni. Tahun ni tengok dari jauh je so tak berapa feel.

Anyway, tahun lepas, aku pernah bagitahu aku rasa something "big" is coming which is aku rasa ialah aku sekarang berada di UK lah, sesuatu yang tak ku rancang langsung. Tahun 2013 ni, aku tak rasa apa-apa sangat. Jadi rasanya constant dengan pembelajaran ajelah kot.

Aku sangat berharap dapat update blog sebab nak share pengalaman bercuti di Amsterdam dan sebab ada beberapa orang tanya camne nak apply sambung study di oversea ni.aduhhh.. 
Sekarang sibuk dengan assignments. Harap maklum. Tapi kalau rasa macam nak tahu tu email ajelah aku k. 

Semoga tahun baru ni menjadi tahun yang lebih baik untuk semua orang. Aku nak jadi seorang manusia dan hamba-Nya yang lebih baik. Tahun ni takde target nak kahwin.Harap maklum. Wawawa..


(at Amsterdam)

p/s: Sangat merindui Malaysia, keluarga, rumah, kawan-kawan, pool & team lifeguard. AaaaaaaaAAAaa~  T__T

6 comments:

  1. Happy New Year Sophie!!!!

    Aih.. bash pun merindui sophie :')

    ReplyDelete
  2. enjoy kat UK babe !
    and please take a good care ok.
    :)

    ReplyDelete
  3. Org kata, kat Amsterdam, kalo isap ganja kat public tak kena tahan...
    Betol ke?

    btw, selamat tahun 2013! :)

    ReplyDelete
  4. Salam kak! To be an architect, dalam laptop kena tambah software or download ape-ape ke? Mind if you answer this? thanks kak takecareee thereeee :D

    ReplyDelete
  5. Happy New Year Sophiee!!
    kirim salam kat orang Amsterdem...>.<

    ReplyDelete
  6. lambat wish, but..Happy New Year Cik Sophie, hopefully you are healthy there ! Be safe and take care of yourself k :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...