Saturday, June 20, 2020

Ya, Saya Dah Bernikah

7 Mac 2020,

Aku selamat bernikah sebelum PKP. Alhamdulillah. Nikah dan kenduri pada hari yang sama.

Just share 1 pic ni jelah. Boleh? Haha..Masa on the way nak pergi masjid. 
Macam, entah apa rasa ni. 




The only decent selfie I got from my own handphone. Selebihnya di camera orang lain. Sis masih digest masa tu "serius meh aku dah kahwin?"




p/s: Mode sedang membiasakan diri menjadi seorang isteri, dalam masa yang sama menguruskan syarikat. Haaa. #siscoba #doakansis

No comments:

Post a Comment

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...