Saturday, June 20, 2020

Ya, Saya Dah Bernikah

7 Mac 2020,

Aku selamat bernikah sebelum PKP. Alhamdulillah. Nikah dan kenduri pada hari yang sama.

Just share 1 pic ni jelah. Boleh? Haha..Masa on the way nak pergi masjid. 
Macam, entah apa rasa ni. 




The only decent selfie I got from my own handphone. Selebihnya di camera orang lain. Sis masih digest masa tu "serius meh aku dah kahwin?"




p/s: Mode sedang membiasakan diri menjadi seorang isteri, dalam masa yang sama menguruskan syarikat. Haaa. #siscoba #doakansis

5 comments:

  1. Tahniah Sis! :)

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru.. =)
    semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  3. eh eh..tahniah sopi..omei sangat dia masa jadi pengantin..semoga hubungan yang dibina berkekalan sehingga ke syurga..

    ReplyDelete
  4. Wahh Alhamdulillah. Selamat pengantin baru. Hehehe. Dan selamat menempuh kehidupan sebagai seorang isteri.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...