Wednesday, September 24, 2014

Kesedihan Yang Geng Kita Je Paham!


Sedih tau bila hilang spec yang paling kita sayang & selesa pakai! 
Dahla nak buat sepek mahal kat UK. Check mata je dah £20. Kat Malaysia percuma je kan? Sebab tu jangan percaya kalau orang kata mana ada benda percuma sekarang ni. Bohong.
Dahla tak suka pakai contact lens.
Dahla..
Dahlaa..
Aku sedih. 

Tak sangka sempat bergambar kenangan denganmu sepek. Sobs!! RIP spec. 

p/s: Mungkin orang yang berkaca mata sahaja yang paham perasaan camni. 



6 comments:

  1. camaneee boleh hilangggg. omg. huhuhu. rip spek sopi.

    ReplyDelete
  2. Hilang? Misplaced ke?

    Aku pakai spek (kejap-kejap) jugak, mmg sedih bila spek hilang...Rasa macam sebahagian dari diri ni hilang...

    ReplyDelete
  3. spec calar sikit pon dah rasa tak best, ini kan pulak hilang. Harap bersabar

    ReplyDelete
  4. Hai,saya pengunjung setia blog kamu..try lasik..xpayah pakai spec da...huhu

    ReplyDelete
  5. hai, spek hilang memang paling teruk pernah rasa. Tak leh gerak weh. huhu.
    *rajin2 singgah blog saya ye :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...