Thursday, January 2, 2014

Selamat Datang 2014

Tahun 2013 tahun yang mencabar buat aku. Jadi, selain banyak benda yang aku nak lupakan, rupanya banyak benda juga aku dah achieve pada tahun 2013. Selain belajar, aku pergi travel. Europe trip summer lepas pada aku adalah antara trip yang paling berjaya. Walaupun tak habis cerita kat blog tapi aku sempatlah edit video untuk tontonan rakan-rakan di Facebook aku. Now aku nak share dengan korang pula.

Best, berbasikal di Munich(Germany), pergi stadium bola di Milan dan Munich, berbasikal di Munich dan Switzerland, parking basikal tepi tasik, lompat swimming dalam Lake Interlaken.. macam-macam lah. Muda cuma sekali, pergilah travel selagi larat.hehe.. Duit boleh dicari, tenaga tak dapat ditukar ganti. Ewahh!

Mempersembahkan trip summer dalam bulan June haritu.



Tahun ni New Year's Resolution aku dah tampal kat dinding. Malas nak share dengan korang. Korang kesah ke? Hahaha..

Dan, aku berpeluang tengok bunga api di Birmingham, UK. Suka sangat tengok fireworks! Nah aku share dengan korang dengan I yang terselit untuk 2 saat kot.haha..

video

p/s: Nak buat recap tahun 2013 tapi..tapi..tapi.. (kalau malas bagitahu jela Sophie..)
Ok bai. 
Selamat tahun baru ya semua.. =)





5 comments:

  1. Bestnya dapat merantau di negera orang..

    ReplyDelete
  2. Buatlah recap...
    Buatlah recap...
    Buatlah recap....
    Janganlah malas....

    Hehehehe

    ReplyDelete
  3. alahai tersenyum sendiri tengok video summer tuuu ;) bestnyaaaaa

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah dapat merantau di negara orang.. rezeki..

    Baiklah cero, kalau aku rajin nanti aku buatlah recap..hihi

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...