Monday, September 24, 2012

Motivational Monday #9

7 comments:

  1. I love this !!!

    kita ni manusia asik fikir takut itu takut ini..
    sbb tu susah nak maju..
    sbb kita sendiri x mampu nak melawan perasaan takut tu sendiri..

    thanks for sharing this

    ReplyDelete
  2. But fear is necessary.
    Fearless means brainless.
    Accepting fear means challenging oneself.

    ReplyDelete
  3. kalau tak atasi rase takut, byk bende yg kite tak boleh buat.

    hee

    ReplyDelete
  4. Takut utk mencuba & akhirnya sendiri yg kecewa.. No Fear =)
    ~singgah follow sini

    ReplyDelete
  5. bila senang, ceritakan diari di sana dik.

    ReplyDelete
  6. alahai bestnya sis sophie ! nanti upload byk2 picture kat sana oke ? ;p

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...