Monday, September 17, 2012

Selamat Sampai

Bila entri "Motivational Monday" ni di post, ia umpama warning alarm untuk aku jugak. Sebab aku set to publish every Monday.So konon-kononnya at least seminggu satu entri lah aku post.huahua..what a way to cheat. Dah nak sebulan tak update entri betul-betul.

Alhamdulillah..aku dah pun sampai Birmingham, United Kingdom pada 9 September lalu. Seminggu ni agak sibuk. Sibuk dengan macam-macam hal termasuklah jalan-jalan.huahua.



*best gak layan instagram eh..hihihi..*
ni kat Lincoln. Lebih kurang 2 jam naik train dari Birmingham.

Ok sebenarnya dah nak tidur cuma nak say hi aje kat korang.. ;) tahu..banyak benda nak cerita sebenarnya tapi update blog pakai hp pun boleh tahan menguji kesabaran gak la. So yeahh.. kena tunggu berapa 'Motivational Monday' baru kau nak update blog haa Sophieee???



11 comments:

  1. kak sophie,,nk tnye .dlu akk uitm mne erk time amek archtctre nie?

    ReplyDelete
  2. study bebaik dear :)
    untungggg dpt study kat ngara orang. ;D

    ReplyDelete
  3. wah kak sophie dpt smbg oversea ke? bestnyee....nnti update la byk2 k pglmn kt sane...take care sis

    ReplyDelete
  4. wow! cepat cerita..nk tao ape yg best kt sane...

    ReplyDelete
  5. Ya Allah seronoknya sophie....alhamdulillah dah selamat sampai dekat sana

    ReplyDelete
  6. pewwwwhhhh.... cayalah la kak sophie... akhirnye... cmne rsnye pijak situ yer.. dgn suhunye.. makanannye.. org2nye.. msti ade byk beza kn..(dr skype)

    ReplyDelete
  7. jellynyee boleh sambung study kat oversea. heee

    duduk baik2 kat tempat orang ye kak ;)

    ReplyDelete
  8. tak semua orang laluan hidupnya indah. tahniah adik. jaga diri di sana.

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...