Wednesday, May 16, 2012

#8 Wordless Wednesday- Leaving Soon & Gonna Miss Them Much!

Kesayangans kan..
(wajib tangkap gambar time ni 20 April sebab kitorang janji nak pakai baju warna biru sama-sama. Comel kan kitorang?hihi..)





Jiran sebelah. My sifu. T___T Sobs..sobs..

Jiran sebelah. My sifu too plus musuh ketat hari-hari nak gaduh je kerja..harharhar.. 
T__T 

p/s: Again..tak wordless langsung. Ada lagi kesayangans kat office yang tak masuk dalam gambar. Nanti dah nak last day baru snap gambar banyak-banyak Heheeee.. Terlalu busy ;'( nanti saya reply comment kamu.InsyaAllah.

Selalu doakan mereka yang dah mencurahkan ilmu pada saya diberkati Allah. =) Saya hargai setiap ilmu yang saya dapat disini.

7 comments:

  1. ade job kosong tak kat situ? post civil engineer

    ReplyDelete
  2. tahniah sophie.
    nanti jangan lupa selalu update blog bila kat sana..heheh

    ReplyDelete
  3. wah,comels sgt!
    Dah comel-comel ni sila la join peraduan EH!, rasanya blog ni layak utk menang sebab comels belaka! Moga berjaya :)

    Klik sini: http://akhelaken.blogspot.com/2012/05/eh-blogger-wanita-jer.html

    ReplyDelete
  4. takde utk engineer. kat sini firm architecture la.huhu..

    ReplyDelete
  5. @cEro
    terima kasih cero.InsyaAllah aku akan cuba.huhu..

    ReplyDelete
  6. comelnyer tengok gambar-gambar korang ni :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...