Wednesday, May 9, 2012

#7 Wordless Wednesday- Master in Architecture


ALHAMDULILLAH..

Thank You ALLAH
Thank You doa Mama, Walid & rakan-rakan.
Thank You MARA

=')

was crying happily.
sujud syukur T__T

Welcome to United Kingdom Sophie Al-Yahya.

p/s: Hey,this is not wordless anymore..

19 comments:

  1. wahhhh.. kak sophie.. congrats!!!! best laa dapat sambung master.. kat UK lak tu... :))

    ReplyDelete
  2. I'm happy for you Sophie :)
    Congratulations ! Hope you berjaya di UK, i wish you all the best :)

    ReplyDelete
  3. WAAAAHHH!
    Tahniah kak Sophie!
    Fuyooo! All the best kat sana nanti!!!!!

    ReplyDelete
  4. tahniah sophie..dah nak ke tahap master dah. alhamdulillah. boleh la travel tempat2 best ni.

    happy for you :D

    ReplyDelete
  5. Congratulation babe! and goodluck as well..:)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Sophie...
    sgt kagum dan tumpang bersyukur...
    Aku pon bercita-cita nak sambung lagi, cuma tak ada rezeki..

    ReplyDelete
  7. Congrats. Nanti terus ubah status jadi 'blogger di overseas eh?'

    ReplyDelete
  8. kak sophie! congrates! may allah bless u....

    harap dapat ikut jejak kak sophie satu hari nt... insya allah.. >.<

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH & CONGRATS Sophie!!

    So happy for you...akhirnya apa yang diimpikan tercapai...You always won in your second try kan?tuyla,berkat kesabaran,DIA bayar dengan kegembiraan gak..alhamdulillah..

    nak set date dengan sophie leh? 21-26hb mei ni akak free..marilah berjumpa..sambil memberi semangat!

    ReplyDelete
  10. Syukur sgt.. abg iwan juga tumpang gembira..

    ReplyDelete
  11. congratz dear!
    insyaALLAH i will be there soon :)
    tak lama je lagi...
    wish me luck wokkeh kiut miut girl ^^



    "Ain Dzaya | Tips jadi total hensem kekal selamanya.".

    ReplyDelete
  12. wahhhh nape najwairina boleh terlepas entry sis neh .. congrates sis ;) moga dipermudahkan dalam segalanya kat sane .

    ReplyDelete
  13. Terima kasih semua orang =')

    Doakan saya berjaya. Target: nak jadi pelajar cemerlang kat sana.Haha..

    TQVM!!!

    ReplyDelete
  14. Sophie awak sambung study kat Uni mana? Intake bulan berapa?

    ReplyDelete
  15. laah, ko pun dpt mara jugak ke? congrats piya! ak pun under mara jgk ni.. sedeh piya duk oversea ni sbenanya. huhu. -anis afifah-

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. tahniah akak .Alhamdulillah jauh da terbang ke bumi king richard . Nak tanya, kalau degree ambil program ukur bangunan masih ada peluang ke untuk sambung master in architecture . sebab sayabercita-cita untuk berjaya macam akak :)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...