Saturday, February 18, 2012

Lack Of Updates vs New Template

Assalamualaikum.

Aku akui semenjak dua menjak ini blog aku sudah semakin bersawang. Dah tak begitu rajin post. Apakan daya, semenjak bekerja ni seperti tiada daya mahu menaip walaupun otak ada daya untuk berfikir. Haaa, pening tak ayat?

Memandangkan dah lama tak kemas kini blog maka aku ambil keputusan untuk tukar template blog. Header remain la. Lama wooo..lepas 2 tahun lebih baru nak tukar template. Setia pada yang satu, *padahal bapak pemalas nak edit*

Tetapi, memandangkan template ni baru, ada banyak gak la benda yang hilang, seperti link blog bloggers lain.Nampak gaya harus link blog orang lain. Nak comment pun susah nak cari mana link nak komen. rupanya kat bawah tarikh belah kiri blog post.

Saya sangat rindukan blog.
Saya sangat rindu nak bercerita itu dan ini di blog ini.
Saya sangat rindu nak beramas mesra. Erk!

Hurm, pendek kata.. rindu Blog Sophie Al-Yahya.. =)

1 comment:

  1. rajin2 la update =)
    rindu nak baca..nice template pink+bluee

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...