Monday, January 2, 2012

My Picture Video, Made In 2011


Hai semua!!
Sorry sangat-sangat sebab rasa macam dah lama tak post entri baru. Heheh.
Kesian blog nih. (-_-') terabai..
Anyway, ni first time aku edit video. So, memang simple aje tapi macam nak share apa yang aku dah lalui sepanjang tahun 2011. Banyak juga gambar yang aku tak share di blog ada di video ni. Sebenarnya banyaaaak je lagi gambar-gambar tapi nanti jadi panjang sangat-sangat pula video ini.huhu..

Cita-cita aku tercapai nak tengok fireworks masa new year. T_T terharu.
Tengok dari kereta pula tu.Betul-betul depan mata, kat KLCC. Menjerit macam orang gila sebab tu tak boleh share video fireworks tu.Hahaha..

Oleh itu, silalah layan video yang tak seberapa ni. Heheeeee.. ;D

13 comments:

  1. rindu penulisan sophie...

    :) video yg sangat ceria

    ReplyDelete
  2. HEHEHE Me celebrate new year dekat rumah je :D

    ReplyDelete
  3. ish dah la comel pandai pulak tuh. pandai masak pandai berenang pandai naik kude pandai menulis. jeles betol. haha

    ReplyDelete
  4. Sophie!!
    Seronokla tengok pic2 Sophie..It's shows who are u...and you're always happy! Thumbs up!

    Semoga tahun 2012 ini membawa berjuta2 kebahagiaan & kegembiraan buat Sophie..Amin~~

    ReplyDelete
  5. Nice vids and good choice of song.. Happy new year Copi!

    ReplyDelete
  6. wahh..semoga tahun ni lagi membawa bermacam-macam kejayaan untuk sophie..^_^

    ReplyDelete
  7. Sukanya kak aida tengok blog sophie...salam perkenalan

    ReplyDelete
  8. Anisa Hang Tuah:
    haha..yeke..? terima kasih.
    eh, mesti, hidup kena ceria!

    Sarah Mohamad:
    takpe je. sy pun first time sambut kat luar.

    J.Syazwana:
    hahahaha..alamak, janganlah jeles. awak pun kasi pandailah semua benda yang awak nak pandai.erk!

    azalia hj.salleh:
    hehe.terima kasih. =)

    ReplyDelete
  9. Bashtiah:
    Happy New Year too Bash!
    I miss you swim mate!

    najwairina:
    erk. tapi dah 24 tahun, kenapa masih comel dan bukannya cantik?huhu.ok, terima kasih juga. banyak songeh pulak.

    Airaniez Wirdani:
    Hehe..yeke? I am,always happy. =D
    Terima kasih kak.Saya pun harap tahun ni bawa something yang umph~ pd saya.

    ReplyDelete
  10. AmirFX: thank you Amir!!! (^_^)

    cik sha: terima kasih =) insyaAllah, dengan izin Allah..

    Kak Aida: hai kak, salam perkenalan juga =)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...