Tuesday, July 12, 2011

"Everything"

Sorry dah lama tak update dan tak mereply comment. Dan tak merespon. Dan apa-apa sahaja yang memungkinkan kamu kecewa dengan aku. Jumpa satu lagu yang menyentuh hati.





Love the chorus. Rasa macam boleh berangan dengar chorus. Ahah! Jangan nak perasan sangatlah Sophie.

Wish I could..   T_T
But I couldn't.
So I always find the chances to..   =)
In case you see me..  =)
Trust me there's always a   =,(   behind it.

Let's chillex!!! Yeahhh!!!!   =) =) =) =) =) =) =)

p/s: leaving the untold stories behind.. Perhentian Island on my way!

9 comments:

  1. is everything ok? take care... =)

    ReplyDelete
  2. rindu nak baca entry2 positif kak sophie.
    senyum selalu eh kak :)

    ReplyDelete
  3. dah lama tak nampak sophie..busy eh.windu sama kamu ya.hehe

    ReplyDelete
  4. Sophie nak gi Perhentian? Gila best.......!

    ReplyDelete
  5. irama lagu ni sedap..layan habis...

    ReplyDelete
  6. Nice song...huhu..nak gi bercuti ye..bestnya..:)

    ReplyDelete
  7. Sophie!! Sophie busy ek? Ml baru ade tenet ni :)

    ReplyDelete
  8. hai salam. i were here untuk bw. and the song is so romantic!! thanks for sharing.

    ReplyDelete
  9. Liyana Aziz: not ok. but now ok. thank you dik =) =) =)

    nurfarahin:
    Hahah..iyeke? alahai..ok2..marilah berpositif =) thanks yaa..

    nurdani: heheee..trima kasih yaaa =)

    Bash: Bash..i'm so sorry.. =( wish you were there. But you know why.

    cEro: kann...menusuk kalbu aku sebenarnya. sob..sob..sob.

    Airaniez wirdani: a ah..nak gi bercuti.hehe..memang best. =)

    ML: a ah..agak busy dan tiada mood. tap takpe.lepas ni ok kot.. =)

    Lin Kamila: heheh..enjoy the song ok. =)

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...