Monday, December 29, 2014

Jam Fossil Wanita Murah (Boxing Day). Beli Sambil Menderma

Bismillahirahmanirrahim..

Assalamualaikum para pembaca..

Saya percaya bukan saya sahaja yang terasa dengan kejadian banjir yang berlaku di negara kita ditambah pula dengan kehilangan pesawat Air Asia baru-baru ini. Sungguh, hati ni rasa sebak. Walaupun berada jauh di UK tapi tak bermakna saya sekadar enjoy di sini. Apa lah maknanya pergi travel & berboxing day sedangkan orang kita sendiri dilanda musibah. Saya tak sampai hati nak enjoy lebih-lebih. Tak tahu kenapa. Bila tengok gambar, rakaman video, mata senang betul berair.

Jadi haritu boxing day sehari lepas Christmas saya telah ke outlet dan ada jam Fossil yang dijual murah. Saya beli few untuk dijual kembali. Kononnya nak make profit. Tapi ada orang yang lebih memerlukan. Jadi saya nak share jika ada pembaca yang berminat nak membeli. Sebahagian dari hasil jualan saya akan sumbangkan pada mangsa banjir. InsyaAllah, saya seorang yang jujur. Peace!!

So jam-jam ini (jika ada pembeli) akan dihantar (shipping) pada 16 Januari 2015, akan ambil masa 4-8 minggu untuk sampai ke rumah anda. Tapi, jika nak sampai lebih cepat dalam 1-2 minggu hari bekerja, additional RM50. Ni je design pada saya yang tinggal.

Berikut adalah jam yang ada:

Item: 01
Harga: RM280 (termasuk postage)
Tali:jenis leather, halus, lebar bersaiz 8mm
warna tali: fuchsia




SOLD OUT!


Item 02:
Harga: RM280 (termasuk postage)
Tali:jenis leather, lebar bersaiz 20mm/2cm
warna tali: merah

Sesuai dengan imej gadis lasak/sporty




Item 03 (sama design dengan item 02) 
Harga: RM280 (termasuk postage)
Tali: jenis leather, lebar bersaiz 20mm/2cm
warna tali: hitam

Sesuai dengan imej gadis lasak/sporty

SOLD OUT!




Item 04:
Harga: RM190 (termasuk postage)
Note: Item ni baru perasan ada defect sikit sobs tapi tak perasan pun sebenarnya. Jadi dijual dengan harga jauh lebih murah.
Lebar tali: 12mm/1.2cm




Tali jenis boleh detach. Warna muka pink lembut. Design sweet.


Item 05:
Harga: RM260(termasuk postage)
Note: Item ni sama macam item 04 di atas, tali boleh detach sendiri tak payah pergi kedai pun boleh.
Lebar tali: 15mm/1.5cm

SOLD OUT!

Nampak tak original price worth almost RM600. Pen merah harga lepas discount pun nak dekat RM350. Tapi sebab Boxing Day, dapat lagi murah. Dan sudah tentulah, jam Fossil ni ikutkan harga asal dalam RM350 keatas kan biasanya. 




Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah email saya di sophiealyahya@gmail.com
Serious buyer only. Main-main saya takde masa okay. Plus, kalau rasa gambar tak cukup ke & nak lebih gambar or details, just ask me, email me. Saya tak garang, janganlah risau.kikiki..

Membeli sambil menderma. Cioww..

*disebabkan lama tak update blog, so share satu gambar latest di Snowdonia. Cantik tempat ni*
dah nak hujung tahun. dah nak 5 tahun juga saya berbelog. =) terima kasih pengunjung walaupun saya dah jarang update. Kadang rasa nak tutup je blog ni tapi sayang T__T ..banyak kenangan.

Kbai.. jangan lupa email bagi yang berminat. First come first serve okay. 








3 comments:

  1. Good effort, Sophie! Betul.. Kita patut cuba tolong in every way.

    ReplyDelete
  2. ala bestnye..ade lg x stok yg tinggal? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada ML. Item 03. =) kalau mahu bagitahu okay.

      Delete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...