Saturday, April 14, 2012

Yang Bakal Dirindui



Ketika memakai pakaian berwarna oren. Power Rangers Orange!
Memandangkan oren warna yang agak rare untuk dipakai seharian maka suruh ambil gambar sama-sama.Haha.

Encik Arkitek belanja makan nasi kukus sedap ohh sebab birthday beliau. Muka paling eksaited haruslah yang tunjuk peace duduk paling depan. Macamlah besday dia pulak. (-_-')


Bila orang lain lesap, tinggallah employee of the month.

Baru tak datang office sehari lepas tu desktop aku dah bertukar wallpaper. Habang-habang ni memang kuat mengusik. Sabau jelaa..

Zoom sikit. Rupanya sebab makan cookies aku.
Yer, sama-sama. (>_<)

Merah! Bukan senang nak sama warna kasut dengan orang sebelah.

Masa bos belanja.

Comel jugak kitorang ni sebenarnya. Harharhar..






*Budak Hingusan yang eksaited makan spaghetti. 
Tapi, spagheti ayah aku masak still da best da bomb kebaboom!! *

InsyaAllah kalau tiada aral melintang bulan September nak sambung belajar. Kalau ada aral melintang, bulan March tahun depan lah gamaknya. Gambar-gambar di atas gambar aku dengan rakan sekerja. Sayang team ni. Ni first company yang aku kerja. Macam cinta pertama gitu.haha. Sayang laaa.. 
T__T  
sebenarnya dah mula rasa sebak kalau nak berhenti.  ='(
Banyak sangat ilmu aku dapat kat sini.Team aku pun best. Kalau boleh memang nak menuntut ilmu lagi lama kat sini. Tapi macam dah sampai seru nak sambung study = nak pergi jauh membawa diri meninggalkan hati yang lara *auta*..Hahaha.

KL Eco City
saya harap bila awak siap nanti awak nampak cantik macam dalam gambar. 
Projek ni dah launch. Sebab tu berani share gambar. hehe. Akan didirikan sebelah Mid Valley. 



16 comments:

  1. weee, comel la akak sophie ni! and rakan sekerja pun macam sporting gila! :3 tak sabar rasanya nak grow up! Haha. :P

    jemput singgah baca new entri,, thank u
    http://amira-syuhada.blogspot.com/2012/04/dealing-with-life.html

    ReplyDelete
  2. oh nak sambung belajar dah..semoga berjaya dalam peringkat lebih tinggi. cantik gila bangunan tu

    ReplyDelete
  3. sophie nak benti kerja kat company tu dah eh? takpe..yang penting ilmu yang dapat masa kat situ digunakan sampai bila2..^_^

    bestnye nak sambung belajar...

    ReplyDelete
  4. Wow... Cantik gambar yang last sekali tu.. Bila la nak tengok bandaraya kuching camtu pulak... hihi.. Nway, awak mmg nampak cute sangat.. :P

    ReplyDelete
  5. fuyohhhh makin sesak lah nak pergi mid valley nanti. hihihi

    ReplyDelete
  6. Sophie bertuah dapat officemate camtu.Bukan senang kerja di company besar pastu nak *masuk* dengan semua orang di dalamnya.Bila nak resign ni?Sebelum *terbang jauh-buku merah jangan lupa bawa* kita jumpa k...hihi

    ReplyDelete
  7. akak nk pi mne pasni ?
    chantik la kl eco city tu
    dh siap nanti.. confirm nk pi sne hehe

    ReplyDelete
  8. Beautiful pictures! Lovely group!

    xx lovefashion - www.clozette.com

    ReplyDelete
  9. @Mirashada

    hargailah waktu sekarang yg awak ada. =) lg muda lg best lah..

    ReplyDelete
  10. @nurdani.

    a ah, nak sambung belajar. Cantik. nak kerjakan drawings pun cantik gak.huhu..

    ReplyDelete
  11. @♥CIK SHA♥

    yup, ilmu tu memang berharga =) best ke sambung belajar? (-_-')

    ReplyDelete
  12. @AmirFX

    Tapi nanti crowded punya tempat tu. huhu. Sy nampak cute? hiuhiuu..tengkiuu..

    ReplyDelete
  13. @[sutera kasih]
    cantik tp besar gila projek ni. jenuh lah juga tengok drawings.

    @airaniez wirdani

    Nak masuk dengan semua orang pun somehow kena bergantung pd diri sendiri jugak kot.hehe.. resign? kalau jd terbang hujung bln 6 resign kot.Nanti jumpa! =)

    ReplyDelete
  14. @Pondok Usang
    terima kasih =)

    @azalia hjsalleh
    erm, nak sambung belajar. Kalau ada rezeki nak sambung luar negara. Kalau tak dpt, sambung dlm malaysia pn ok. yeaaa..nanti dah siap gi sana eh. by that time awak dah ada anak dah pun kot.hehehe..

    ReplyDelete

P/S: Nak tanya pasal senibina/architecture? Sila baca SEMUA entri saya pasal 'Study & Architecture Guide' di column belah kanan blog, baca semua komen orang dan apa yang saya reply berserta Q&A di ask.fm saya. Soalan yang dah ada jawapan tidak akan dilayan. Terima kasih.

Terima kasih pada yang ringan tangan komen entri yang lain.

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...