Monday, October 24, 2016

Jadual Waktu Kolam Renang UiTM 2016


Assalamualaikum.
Saya nak umumkan yang kolam renang UiTM Shah Alam telah dibuka selepas penutupan beliau yang agak lama untuk tujuan penambah baikan kolam. Saya bukan lagi lifeguard mahupun instructor di kolam renang tersebut tetapi InsyaAllah akan mula mengajar renang kembali bila saya rasa saya dah sedia. Nak belajar roger-roger lah. Cewah. So, jadual di atas ni saya kongsi untuk anda semua yang nak berenang di kolam renang UiTM Shah Alam.

Tuesday, October 4, 2016

Aku Nak Pergi Sabah

Aku nak pergi Sabah pagi nanti.
Aku rasa nervous & teruja sebab aku tak pernah pergi Sabah & Sarawak seumur hidup aku.
Europe dah sampai tapi negara sendiri belum habis cover semua. I feel, ashamed of myself.
Aku ambil cuti kat ofis straight seminggu. Lepas pulak tu. Maklumlah takde benda yang urgent sangat. Pandai aku pilih timing. Dah nak setahun tak travel ni aku rasa sedikit sangap. Boleh tak.
Aku akan sampai Kota Kinabalu weehuu. Area Tawau maybe next time kot. Nak tengok moo moo di Kundasang.

K, nak update tu je pasal life aku. Nanti nak practise cakap Sabah.

Bajet diari arr??

Till then..

Jangan malu-malu nak baca.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...